Scheidingsmediator Drenthe helpt bij scheiden

Dat mediation bij scheiding veel voordelen oplevert, is veelvuldig besproken op deze site. Maar waarom kies je voor Scheidingsmediator Drenthe? Met mediation van Scheidingsmediator Drenthe verloopt jouw scheiding soepeler, sneller, voordeliger en beter.

Mark Grissen; jouw scheidingsmediator

Mark Grissen Scheidingsmediator DrentheMark Grissen is de oprichter van Scheidingsmediator Drenthe. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van (echt)scheidingen. Scheidingsmediator Drenthe heeft een unieke aanpak, zoals een helder tarief, een gratis spreekuur en de mogelijkheid tot een nazorggesprek.  Alles natuurlijk afgestemd op jouw wensen. “Mijn rol als mediator is dat ik een transparante, onpartijdige gespreksbegeleider ben, waarin de belangen van de toekomstige ex-partners centraal staan.”, zoals Mark eens in een interview verduidelijkte.

Scheidingsmediator Drenthe is nog een jonge praktijk, maar  Mark heeft daarentegen al veel ervaring opgedaan. Deze ervaring, samen met zijn opleiding tot Registermediator (specialisatie Family Mediation) bij het MfN (voorheen NMI), maakt dat hij jou verder kan helpen.

Persoonlijke kennismaking?
Neem gerust contact met mij op.

Persoonlijke kennismaking

Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

  Ik wil graag gebeld worden

  JaNee

  Wanneer u gebeld wilt worden
  welk tijdstip en dag heeft de voorkeur?

  Gewenst tijdstip

  Gewenste dag

  (* = altijd invullen)